Островът на съкровищата 

Сякаш в тази мечтана дестинация се превръща търсенето на всеки, желаещ да наеме или купи своя нов дом. И как да не се луташ между една или друга оферта. Ако имотът, който сме харесали си има обзавеждане, то той пък ще е занемарен или нуждаещ се от основен ремонт. Ако пък друг е чисто нов или бил добре поддържан, то той е на много километри от работното ви място.

Затова е много важно да разберете:

 • какво търсите. Това зависи от факта дали ще наемате или купувате. Не си мислете, че това е лесна стъпка. Често, това решение е по-трудно от всички останали.
 • покрива ли в по-голяма степен критериите ви за жилище. Трудно се намира перфектния дом от първия път и той да е на 100% съпоставим с представите ви. Затова се въоръжете с много търпение и много билетчета за градския транспорт, ако не разполагате със собствен автомобил.
 • отговаря ли на изискването ви за отопление.Това е фактор с особено значение. И тъй като съществува тенденция, предишните наематели или собственици да оставят неплатени сметки, не забравяйте да проверите как стоят нещата с избрания от вас имот.
 • има ли паркомясто. Ако имате собствен автомобил, този фактор също не е за пренабрегване.
 • има ли асансьор. Ако имате малки деца или пък по-възрастни членове на семейството, които ще живеят с вас, това е задължително налично условие на сградата.

Има още много фактори, за които би трябвало да съблюдавате, а в цялото това лутане и търсене, бихте могли да разчитате напълно на агенция за недвижими имоти “Имоти Доверие”. Защото ние ще направим дистанцията между вас и “острова на съкровищата” по-малка и отговаряща на вашите мечти и желания.

You may also like...

2 Responses

 1. 30.08.2011

  […] Имоти Доверие Корпоративният ни блог Към съдържанието НачалоЗа насКариериКонтакт ← Островът на съкровищата  […]

 2. 29.11.2011

  […] на вашите въпроси, свързани с търсенето и покупката на нов дом. Вярваме, че заедно можем да намерим най-хубавия […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *