Фън Шуй съвети за вашия дом

Ако сте почитатели на Фън Шуй ето няколко съвета за това как да подредите вашия дом:

1) Не оставяйте обувки или чехли, разположени около главната врата на къщата. Оставете пространството там свободно.

2) Махнете телевизора от вашата спалня.

3) Не трябва да има никакви огледала срещу леглото ви или от страни на него. Огледало срещу леглото може да привлече трето лице в отношенията ви. Ето защо, не поставяйте огледала, където и да е и по-специално във вашата спалня.

4) Поставете закрита чешма в дома си. Това ще благоприятства да привлечете каквото искате в живота си.

5. Ако вече имате аквариум в дома си, бъдете внимателни. Ако той е поставен правилно, може да доведе до по-голямо богатство. Но ако го поставите на неправилното място, може да доведе до съдебни дела, несъстоятелност или проблеми в работата. Ако забележите наличието на някоя от тези събития след поставянето на аквариума преместете вашия аквариум на друго място.

6) В кухнята срещу печката не трябва да има хладилник, пералня, мивка или тоалетна. Това символизира битката между огъня и водата и това може да доведе до разногласия между членовете на семейството.

7) Опитайте се да не позволявате на децата си да спят на дюшеци на пода. Това може да доведе до по-честото им боледуване.

Това са само малка част от съветите, които са свързани с правилната подребда на дома ви според Фън Шуй. В областта има все повече специалисти, които могат да ви помогнат, ако държите домът ви изцяло да се придържа към идеологоята на Фън Шуй.

В Имоти Доверие обаче сме специалисти в намирането на имоти, затова преди да си потърсите Фън Шуй специалист, първо потърсете нас.

А къде може да стане това ли? Ние сме на Ваше разположение в офисите ни на бул. България и в Младост 1. Очакваме Ви!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *