Огледалце, огледалце, къде ще бъдеш най-добре?

ogledaloФункцията на огледалото е да посреща и изпраща. С него казваме “Добро утро” и “Лека нощ”. Освен това то отразява светлината и прави жилището още по-светло, оптически по-голямо и осезаемо, по-уютно. Днес едно огледало никога не стига. Трябват най-малко две – едно в банята и едно в коридора.

Някои вярват, че две огледала не бива да стоят едно срещу друго. Разбира се, това е само вярване, но винаги има тънкости при поставянето на голяма част от предметите в дома Ви.

Ето и основните съвети, които ние от Имоти Доверие вярваме ще са Ви от полза, когато решите да добавите следваща огледало в дома:

1. Огледало срещу леглото? Не е добър вариант. Ако все пак стаята не позволява друго, или огледалото е вратата на гардероба, може да поставите корниз или фина завеса от органза, за да дърпате пердето, докато спите. Народно поверие гласи, че огледало над леглото ще приспи щастието, а над масата за хранене – ще го пропие.

2. В крак с модерната декорация е огледалото над дивана във всекидневната или над скрина във всекидневната, от двете страни, на което винаги стоят два свещника. И още един моден писък – може да направете пано от огледала в любима за Вас форма – сърца или ромбове, подредени като малък пъзел.

3. Идеалното място на огледалото е в коридора. А в случай, че не се страхувате от всекидневно бърсане на следи от пръсти – можете да си направите цяла огледална стена!

Ако обичате огледалата, не означава непременно, че сте влюбени в себе си или че сте обсебени от манията за съвършенство и себелюбуване, нали? Може би просто харесвате уютния дом, в който не може без часовници, огледала, картини…

В случай, че все още търсите този уютен дом, агенция за недвижими имоти Имоти Доверие, са на линия и ще Ви предложат най-добрите оферти! Готови сте да ги чуете? Обадете се още сега на телефон: 02/421 84 01.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *