5 предимства на жилище на първия етаж

prozorecТърсите ново жилище? Искате да купите или да вземете под наем апартамент, но се чудите дали първият етаж е подходящ? В защита на този вариант Ви представяме 5 предимства на първия етаж. Разчитаме на чувството Ви за хумор, макар, че както всички знаем, във всяка закачка има доза истина.

1. Няма спор, че времето е пари. С апартамент на първия етаж печелите време, защото по-бързо стигате до входната врата на дома си и по-бързо излизате на улицата. За сравнение – представете си, че трябва да чакате асансьора, за да Ви качи на 7-ми етаж или изчислете минутите, които ще Ви трябват, за да се качите пеша до 4-ти етаж.

2. Имате чувството, че живеете в къща. От прозореца гледате улицата, цветната градинка пред входа или зеления вътрешен двор. През лятото може да чуете интересни разговори на съседи и минувачи под прозореца, което ще Ви направи по-осведомени.

3. Може да тупате одеала, покривки с трохи и завивки на воля през прозореца или балкона, без да се притеснявате, че ще ядосате съседите, които живеят под Вашето жилище.

4. Не плащате за асансьор, което Ви спестява пари от месечния бюджет.

5. Ако си взмете котка или вече имате пухкав домашен любимец, няма опасност то да падне от високо.

Забравете за евентуалните неудобства: може би на първия етаж е малко по-тъмно; по-шумно, защото се чува улицата и асаньорът; цветята и подправките Ви на перваза на прозореца може периодично да бъдат поръсвани с трохи или пепел от цигари. Но, имайки предвид горните 5 точки, веднага ще се влюбите в жилището. Или поне няма да пропуснете да ги отбележите като факти при избора на новия Ви дом.

Имате нужда от още съвети за най-доброто жилище? Ние от Имоти Доверие сме тук, за да Ви дадем най-добрите такива, както и оферти, които ще отговарят на всичките Ваши изисквания. От Вас остава само да ни се обадите на телефон 02 4218401.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *