Коледен дух във входа на блока

snejinki1До Коледа остава една седмица, до Нова година – още една. И именно в тези дни жилището трябва да изглежда много празнично и тържествено. Сигурно още преди седмици сте украсили коледно дома си, а какво ще кажете да сложите декорация във входа на блока?

Мнозина вече имат коледни венци на входните си врати. Така че началото вече е поставено. Не е необходимо да се престаравате с украсата, защото не на всеки ще се хареса. Достатъчно е да “маркирате” входното пространство с няколко новогодишни символа.

Най-лесното е да залепите на вратата на блока няколко снежинки-стикери. Те не остават петна и лесно се свалят – за разлика от тези със спрей, които изискват допълнително почистване.

Втората ефектна украса е на подходящо място да закачите борови клонки. Ако имате ниша, може да ги разположите там заедно с няколко цветни топки или шишарки.

Третият най-разпространен новогодишен символ са камбанките. Закачете цветни камбанки на таблото за обяви или на друго място във входа.

Разбира се, не става дума за състезание със съседния вход или блок – никой вече не раздава соц-табелите “Образцов дом”. Това е само още един начин празничното настроение да Ви преследва навсякъде – по улиците, от витрините на магазините, на работното място та чак до жилищната Ви врата.

И понеже ние, от Имоти Доверие, винаги сме в крак с времето, през декември ще си говорим по-често на коледни и новогодишни теми. А вие не се колебайте да ни потърсите в тези празнични дни за покупка, продажба, отдаване под наем или друг професионален съвет – ние сме близо до Вас. Обадете ни се на тел. 02/4218 401.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *