Макро щастие в микро жилище

house-heart01Съществува ли макро щастие в микро жилище? Щастието е философско понятие, то е относително и е различно за всеки човек. За някои то зависи от парите, здравето, любовта, семейството, приятелите, работата, жилището – голямо или малко. Напълно възможно е да бъдете радостни и доволни от живота дори в малко жилище, ако се огледате в 5-те мотива:

Сам цар, сам господар
Живеете в боксониера или едностаен апартамент, но затова пък сам сте си господар – без родители или съквартиранти, които да Ви висят над главата.

Работохолик
Вие сте амбициозен и упорит, преследвате кариера – работата е всичко за вас. Прибирате се вкъщи, само за да презаредите батериите си и на другия ден – пак на работа.

Тясна къща, но само временно
Сега живеете на 40 кв. м. , след няколко години ще се разширите в ново жилище – двойно или тройно по-голямо. Много хора в България вече възприемат западния модел на мислене, живеят в момента и преследват плановете си за бъдещ по-голям дом.

Добър дизайн
Малкото жилище буквално задължава живеещият да използва рационално всеки сантиметър от него с разумна планировка и дизайнерски трикове. Цветове, десени, огледала, вертикални елементи и олекотени мебели създават допълнителен визуален обем, за да заживеете в един супер дом.

Микро жилище, макро любов
Какво му трябва повече на човек – покрив над главата, печка, баня, телевизор, спалня и една голяма любов, която да озарява дните му.

Ако вие търсите Вашето ново жилище – голямо или малко, ние от Имоти Доверие с удоволствие ще Ви помогнем с професионални съвети и най-добрите оферти. Обадете ни се още сега на тел. 02/4218 401.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *