3 начина да сбъднете мечтата си за нов дом

900bushНай-честите късмети в коледната баница и в новогодишните пожелания са за нов дом и нова къща. И понеже на Коледа стават чудеса, има начини късметите да се сбъднат. Днес Ви предлагаме 3 необичайни начини мечтите Ви за нов дом за станат реалност.

Мечтаете за:
Максимум пространство, чист въздух и океан зад прозореца
Направете основно и генерално почистване като изхвърлите, подарите или качите на тавана ненужните вещи. Сложете повече цветя в стаите и уред за озониране на въздуха. Залепете на стената в хола или в трапезарията фототапет с пясък, лазурно небе и океански вълни.

Мечтаете за:
Дом с двор и градина
Ако нямате възможност да живеете в къща – потърсете си жилище на първия етаж с тревна площ пред прозорците Ви. Насадете храсти и цветя и се грижете за тях като за свои. Освен това може да си направите богата зимна градина и така често ще влизате в ролята на градинар.

Мечтаете за:
Къща на село
Дори да живеете в апартамент, може да го декорирате с елементи, които напомнят къща. Облицовайте стените в коридора с плочки от гранитогрес, които приличат на камъни. В хола сложете фототапет на зелен двор с беседка. Приложете всякакви други елементи от кънтри стила – дървени мебели, витндж етажерки и др.

Мъдрите хора казват, че мечтите не се сбъдват, те се постигат като работим за тяхното осъществяване. Затова ние от ИМОТИ ДОВЕРИЕ сме до Вас, за да помогнем да сбъднете късметите си от коледната питка и новогодишната баница за нов дом.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *