6 съвети за новогодишни подаръци за дома

koledae5eКоледа чука на вратата, след нея се задава Нова година, а между тях все ще се намери място за още събирания – именни или рождени дни. И тъй като това са семейни, домашни празници, много подходящо е подаръците да са свързани с дома и жилището. В тази посока на мисли, Имоти Доверие Ви предлага 6 съвети за новогодишни подаръци, с които няма да сбъркате.

Сгъваема масичка-табла за легло – за лаптопа или за хапване. Не става дума за намек за ленност – табличката наистина е много удобна за рекласиращите сутрини или вечери, когато искате да прекарате уютно още малко време в леглото.

Часовник – времето ни е динамично и затова още един часовник никога не е излишен. Проучете предварително стила на обзавеждане, за да направите по-лесно Вашия избор – за стена, бюро, библиотеката, нощното шкавче, кухнята – електронен или с безшумни стрелки – модерните варианти са много.

Калъфка за декоративна възглавница с фотоси с лични снимки – проявете изобретателност и копирайте снимките на приятеля Ви от фейсбук страницата му. След това ги дайте да Ви ги отпечатат на калъфка за възгланица или да Ви направят забавен колаж за стена.

Къщичка за ключове – отново се уверете, че домакините Ви нямат подобна и изберете модела според стила и цветовете на обзавеждането. А може би е дошло времето да сменят старата с по-модерна?

Двойка чаши за кафе със закачливо послание – винаги носят настроение!

Уолстикери за врата или стена – разгледайте предложенията на пазара, проучете вкуса на приятелите/роднините Ви и действайте. От вътрешната страна на банята или тоалетната, или на всяко друго място – това е последният писък на декорацията на жилището.

Харесаха ли Ви нашите идеи? Надяваме се, че приближаващите празници ще Ви донесат много позитивни емоции и приятни спомени с колеги, роднини и приятели. А ние сме винаги близо до Вас, за да Ви дадем практични съвети за дома и най-добрите оферти за покупка, продажба или наем на имот. Обадетете ни се на тел. 02/4218 401.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *