Откъде започва Вашият имот

imotr-dwОткъде започва Вашият имот? Най-лесният отговор е да прегледате техническите планове и нотариалния акт, а за ползващите офис/жилище под наем – договора си.

Наистина всеки имот има точно определени граници.   За повечето хора чувството за собственост приятно се обажда, когато пъхнат ключа във входната врата.

Но въпросът има и подтекст – живеещите в кооперация имат и общи части от блока, за които също трябва да полагат грижи. На всеки ще му е приятно да влезе в ремонтирано, боядисано и подредено входно антре и чист асансьор.

За някои имотът започва от вратата на съседа – живеят с вечното желание за състезание и показност – аз съм по-по-най от теб. А за обичащите шегите напомняме: „Не се карайте със съседа, защото той знае всичките Ви тайни”.

Има и трета категория хора, за които понятието „мой дом” включва грижа и за града, квартала и улицата, на която живее. Тях ще ги видите редовно да събират разпилените от вятъра найлонови торбички и небрежно захвърлените отпадъци около блока или да копаят земята и да садят цветя.

Ще кажете – колкото хора – толкова и навици. И все пак мнозина от по-възрастното поколение ще си спомнят с носталгия и радост за отминалите времена, когато съседите живееха дружно, заедно споделяха празници и трудни делници и звъняха на вратите си за чашка брашно или 2 яйца.

Ето дори такива мисли минават през главата на хората, които си търсят ново жилище. Добре поддържаната градина, чистите тревни площи, ремонтираният вход, санираният блок, информация за бъдещите съседи, винаги прибавят няколко плюса към офертата и привличат купувачи.

Преместването в нов дом или изобщо придобиването на нов имот винаги е свързано с две страни – рационална и емоционална. Ние от Имоти Доверие винаги сме насреща, за да обсъдим и двете лично с Вас. Обадете ни се: 02/4218 401.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *