Търсите апартамент – мислете перспективно

app2Когато стане дума за покупка или наемане на апартамент, разпитайте максимално Вашия брокер. Той е професионалистът с голям опит, който ще ви даде най-добрите съвети. Ако сте станали клиент на Имоти Доверие и е дошъл етапът на огледите, най-важният подход към бъдещето Ви жилище трябва да бъде:

Когато оглеждате жилище, не мислете само какво е сегашното му състояние, а си представете в какво може да се превърне и дали има голям потенциал.

Използвайте въображението си, представете как ремонтирате и преобразявате всяка стая по своя вкус и стил – от изтривалката на входната врата до картините в хола.

Подобно на красива дреха, в която сте се влюбили в магазина и не може да откъснете очи от нея, но Ви е малко широка и дълга. Няма проблем – добрият шивач ще Ви я направи по мярка. Стоките за строителство и мебели са толкова разнообразни, а дизайнерските решения – безброй, че скоро скромното и с нищо неизпъкващо жилище може да се превърне във Вашия мечтан дом.

Ако сега сте на прага на решението да заживеете в ново жилище, обадете ни се и ние ще извървим заедно пътя от огледа до успешната сделка. Потърсете ни още сега на тел. 02- 421-84-01 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *