Давам под наем апартамент заедно с котка

cityПазарът на имоти във всяка страна има своите особености. Има точно разписани правила, съобразени със закона, за продажба на имоти и за отдаването им под наем. Що се отнася до домашните любимци – всеки собственик сам решава дали иска куче или котка в дома си. Така е в България. А в Япония една защитничка на животните измислила интересен начин едновременно да помогне да бездомните котки и да повиши интереса към обявите за имоти под наем.

Много често в Япония се дават под наем апартаменти, в които има само 4 стени, кухненска мивка, вана и толкова. Ако искате лампи, готварска печка или климатик, трябва да си ги купите сами. А очаквате ли, че заедно с апартамента върви и котка? Ето и цялата история:

В Токио има парк, в който живеят много бездомни котки. Това родило в главата на Йоко Ямамото идеята за проекта си „Котка в договора”. Йоко анализирала пазара на имоти и забелязала, че расте количеството на домовете, където е разрешено да се гледа домашен любимец. Тя си помислила, че ако се предлагат апартаменти заедно със съществуваща вече в тях котка, обявата за такива имоти ще привлече повече клиенти.

Йоко пробвала проекта си първо с един хазяин, а после инициативата й приели 20 души, които давали апартаментите си под наем в префектури Токио, Канагава и Сайтама. Няколко агенции за недвижими имоти също са изказали желание да й сътрудничат.

Йоко е щастлива, че идеята й се оказала успешна и е намерила дом на много бездомни котки. Преданата любителка на четирикраките е отворена за безплатни консултации относно котките 24 часа 365 дни в годината.

Ако вие сте в период от живота си, когато искате да предложите вашият имот за продажба, търсите си нов дом или имате нужда от друга консултация на тема “имоти”, екипът на Имоти Доверие е тук, за да ви помогне. Обадете ни се на тел.:  02- 421-84-01 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *