3 основни съвета за уютно жилище

zlampa2Уютното жилище не е функция само на избора на стил във вътрешния дизайн, поддържането на ред и чистота. Уютът е главно психологическо усещане за душевно спокойствие, радост и уравновесеност. В идеалния вариант двете неща се комбинират и тогава човек живее в мечтания дом.

1. Уют за всички в семейството

Едни предпочита лек безпорядък, защото животът им е такъв – небрежен, неофициален и дружелюбен. Други са любители на абсолютния ред, защото животът също им подчинен на строги правила и навици.

Намерете златната среда и направете жилището комфортно за всеки член от семейството. Това не винаги е лесно, защото всеки има своя особен характер и различни нужни. Но усилието по намирането на баланса си струва, защото когато всички са доволни, в дома цари спокойствие и умиротворение.

2. Мъжки дизайн, женски дизайн

Винаги в семейството единият доминира – мъжът или жената са водещи в инициативите при взимането на всякакви решения. Но това не е много добре при избора на дизайн за жилището. Ако холът е прекалено цветен и „натруфен” и няма нищо мъжко в него, мъжът няма да се чувства добре. Изходът – смесете умело „мъжкото „ и „женското” при избора на цветове и мебели или направете компромис – холът ще е „мъжки”, спалнята – „женска”.

3. Важно е настоящето жилище

Независимо дали мечтаете за по-голямо или по-луксозно жилище в бъдеще, обърнете нужното внимание на сегашния си дом. Не мислете за него само за като за временна спирка – използвайте целия му капацитет, за да го направите най-удобното място за живеене.

В Имоти Доверие разполагаме с над 1000 разнообразни оферти, които можете да превърнете в свой уютен дом. Очакваме ви на тел.  02- 421-84-01 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *