Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Снимки или архитектурен план – важни за обявите на жилища

dom1Хубавите снимки са много важни при подготовката на жилището – апартамент или къща – за продажба или отдаване под наем. Офертите на Имоти Доверие са добър пример за това. Когато не разполагате с фотографии или нямате възможност да направите, можете да приложите архитектурния план. Така текстът към обявата ще бъде максимално онагледен и ясен. Нещо повече – световна тенденция е собствениците да представят луксозните си имоти освен чрез снимки и чрез кратко видео или презентация от снимки, записана на фона на приятна музика. И всичко това се прави, за да се привлече вниманието на Негово Величество потенциалния клиент!

В известен смисъл и в шеговития спектър на темата – сайтът на Имоти Доверие прилича на сайт за запознанства – има обяви, които търсят някои да ги хареса по снимка и по описание. А когато харесате даден имот и сделката бъде приключена, започва етапът на ухажването – ремонти, декорация и т.н , докато се стигне до финалната адаптация и почувствате имота като свой.

Ето най-важните неща за визуалното представяне на имота за продажба или под наем:

Продажба на жилище със и без снимки

10 съвета как да снимаме жилище за продажба

4 правилни стъпки към обявяване на жилище за продажба

Екипът на Имоти Доверие е винаги насреща, за да поговорим по всички въпроси, които Ви интересуват във връзка с продажба, замяна, оценка и др. на имоти в София и в околностите на столицата. Очакваме Ви на тел. 02- 421-84-01 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком. Можете да ни пишете и на email: info@imotidoverie.com.

Прочетете още...

2 коментара

  1. Хубавите снимки са незаменими при представянето на един имот , но трябва и да отразяват сегашното му състояние , а не на снимката добре окосен двор пък на огледа магарешки тръни с човешки ръст 🙂

    • Имоти Доверие каза:

      Да, тук въпросът опира и до честност. Когато си честен с купувачите, те го оценяват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *