Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

10 примера как остаря къщата на баба

door-handle

Само за двадесетина години, неусетно почти, технологиите промениха света, наложиха нови ценности и навици за живот, които от своя страна преобразуваха нашите домове.  С какво се промениха апартаментите и къщите на нашите баби и дядовци?

1. Сложихме решетки на прозорците и остъклихме балконите.

2. Пощенските кутии станаха излишни, днес никой не пише хартиени писма, освен някоя и друга картичка за Коледа.

3. Във входа на блока се влиза с чип, камера във входа дебне посетителите и пази от неканени гости, СОТ система за сигурност в апартаментите.

4. Стационарните телефони почти умряха, заменени от персоналните мобилни апарати за всеки член на семейството.

5. Телевизорите станаха супер големи, заемащи половината стена в хола, във всяка стая – телевизор и компютър, а радиото захвърлихме да събираха прах на тавана.

6. Стаите са окабелени като свързочна централа, а всяка стая има най-малко по четири контакта.

7. Гардеробите са двойно и тройно по-големи, преливат от дрехи и обувки и пак не стигат.

8. Хладилниците са колкото гардероби.

9. Кухненските уреди са неизброими и не можем да им намерим място.

10. Баните и тоалетните са комфортни, с вентилация, загряваща седалка на тоалетната чиния, с ароматизатори  – почти като мини спа домашен център.

Като че ли днес повече от всяко друго време е вярна мисълта „Моят дом е моята крепост” – засекретен с пин код за СОТ, с камери и решетки на прозорците. И все пак, ние се нагодихме към промените, и живеем щастливо, нали?

Офертите на Имоти Доверие Ви очакват, за да откриете сред тях вашия щастлив нов дом. Обадете ни се, за да обсъдим Вашите желания: 024218401.

Прочетете още...

2 коментара

  1. Моля , моля , как без пощенски кутии , къде ще идват пликовете със сметки ?

    • Имоти Доверие каза:

      Наистина, що се отнася до фирми, които използват хартиените фактури за счетоводния отчет, пощенските кутии са необходими.Много граждани обаче получават цялата необходима им информация онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *