В Москва рекламират квартали според броя на кражбите

home7Приоритет на мнозинството от хората, които търсят ново жилище са квадратните метри и цената, сочат брокерите на Имоти Доверие. След тях в списъка се нареждат квартал, конкретно местоположение – близост до градски транспорт, близост до шумен път; инфраструктура, вид на строителството, изглед и т.н.

Не така подхожда руската агенция за недвижими sob.ru. Тя рекламира своите имоти по интересен начин – всеки квартал в Москва е описан по скалата от 1 до 10 в три основни направления: чистота на въздуха, водата и безопасността – като подробно за изброени: въздух – въглерод, азот, сяра, озон – в норма, под нормата и над нормата; вода – водород, желязо, манган и хлор;  третата група са изброени: кражби, наркодилъри, грабежи, убийства и покушения, други правонарушения. От агенцията обясняват, че следят статистиките на различните служби и постоянно обновяват данните.

След като клиентът е облян от жестоката, но реална статистика, може да мине по-нататък в търсенето на имот по конкретни параметри.

У нас Изпълнителната агенция по околна среда изпълнява мониторинг на качеството на атмосферния въздух. На сайта има меню “Възух” и “Вода”. Пожелаваме успех на търсещите конкретни параметри за кварталите в София. Относно общата картина за безопасност на кварталите по изброените от руските ни колеги критерии, данни може да даде пресслужбата ан МВР при поискване – при журналистически репортаж или за друго проучване. Не е тайна, че сред големите все още нерешени проблеми на столицата са шумо и прахозамърсяване.

Въпреки липсата на такива обществено достъпни данни, брокерите на Имоти Доверие ще ви дадат максимална информация за всичко, което Ви интересува за кварталите в София, за да направите максимално информиран избор за имота, който търсите – апартамент, къща или друго.

Очакваме Ви, ако имате имот за продажба или търсите апартамент. Обадете ни се: 02/4928535.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *