В апартамент без родители

girls

Световна практика е група студенти да живеят под наем в апартамент. Вече не са редки и случаите на приятелки, които доскоро са живели с родителите, си да решат да излязат под наем в апартамент в София. Порасналите вече 18-19 или по-големи момичета искат да почувстват свободата и отговорността да живеят без мама и татко.

Но дали са готови? Изведнъж върху тях ще легне тежестта на цялостната грижа по дома – всички битови дейности и месечни разходи, в които може би досега частично са участвали в семейното жилище, а може би са им ги спестявали.  В големия свят – Америка, Европа, Австралия – това отдавна не е новина и по-скоро обратното е изключение – пълнолетните млади хора да останат при родителите си.

Лесно е да се каже и да се осъществи. Свободата е сладка, но дали ще могат да се справят със задълженията си? И тъй като опитът е най-добрият учител – защо да не опитат?

Ако имате имот за продажба или отдаване под наем, или търсите да купите апартамент, екипът на Имоти Доверие ще Ви съдейства! Очакваме Ви: 02/4928535!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *