Бъбриви снимки на апартаменти

appartament“Бъбривите” снимки на домове  са тези, които показват всичко, което бъдещият купувач би искал да научи. Разглеждането на снимки на имоти е като надникване в чуждия живот – ежедневие, навици, хоби, интереси. Интересно е да ги разглеждате и да си представяте как Вие бихте живели в този апартамент.

Най-добрите реални примери от София, взети от офертите на Имоти Доверие:

Снимайте ключови неща:  климатик, простор на тавана в банята, балкон, на който може да се сложат 2 столчета и масичка; изглед от прозореца на хола, барплота, обединените кухня-трапезария-хол, серията от контакти в кухнята, хипермаркета недалеч от блока, близкото училището, спирката за градския транспорт, зелената градина пред блока, ремонтирания вход, новите пощенски кутии,  домофона уредба и т.н.

Ако продавате апартамента обзаведен и уредите са нови – покажете ги – печка, микровълнова, хладилник, фризер, диван, спалня и др.

Представете най-доброто от жилището и то ще доведе Вашия купувач.

Избягвайте да показвате на снимките:

1. Не почистена и неподредена стая.

2. Дори когато в имота живеят хора, но той е обявен за продажба, пак има начин да направите хубави снимки.  Приберете всичко излишно, защото многото вещ разсейват и пречат на преценката на купувача. Най-често това са:
– вдигнатата седалка на тоалетната чиния – по-добре затворете капака;
– тоалетка, препълнена с шишенца и кутии;
– претоварена закачалка с дрехи;
– неоправени легла;
– натрупаните в безредие книги;
– торби с лога на супермаркети, пълни с багаж и поставени на видно място в стаите;
– кошчето за боклук и парцалът за миене на парцалът за миене се виждат.

3.  Дори, когато не можете да подредите изрядно, избирайте подходящ ъгъл за снимките или преместете най-нежеланите вещи в другия край на стаята (просторът с изпрани дрехи върху него, парцалът за под, кошчето за боклук), докато снимате.

Готови ли сте за продажба на апартамента? Свържете се с брокерите на Имоти Доверие за консултация. Очакваме Ви: 02/4928535 !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *