Готови за промяна на жилището

change-homeРазлични статистики анализират дали българинът предпочита да живее в къща или апартамент, дали живее в собствено жилище или под наем. Но няма изследване колко българи са доволни от жилището си. Вие доволни ли сте от Вашето? Готови ли сте да направите такава сериозна стъпка към промяна? Или сте на ниво “планове”? Е, понякога е въпрос на смелост, за да се превърнат мечтите в реалност.

А за постигането на тази реалност трябва да си зададете един съществен въпрос: “За какво жилище наистина мечтаете?” Не става дума да погледнем открито върху темата „за” и „против” къщите и апартаментите. Искаме просто да ви представим основните въпроси, чиито отговори със сигурност ще се наложи да си дадете.

1. Основните материали
Безусловна ценност за хората е здравето: ако можеха да избират биха предпочели дървен, екоматериали и най-накрая бетонен материал, от който да е изграден дома. Обаче, винаги може жилището да е еко отвътре – с мебели и настилки от екоматериалии, повече цветя или с екодекорация. Съгласни ли сте?

2. Собствен или под наем
Някои хора предпочитат свой собствен дом, други възприемат американския начин на живот за мобилност – движат се там, където ги отвее вятърът, гаджето или новото отлично предложение за работа. Пазарът на имоти има предложения за всички, само се обадете в офиса на Имоти Доверие.

3. Избор на подходящ квартал
За идеалното жилище мястото е важно – хората искат тишина, център, добър градски транспорт, магазини, училище. Може ли да съчетаете всички изисквания в едно? Бъдете реалисти и изберете приоритетите си – ако поне две качествата на идеалния имот сте изпълнили, значи сте постигнали мечтата си.

4. Големината на жилището
Малък апартамент, но самостоятелно, отделно от родителите? Личното пространстранство е номер едно в мечтите на много млади хора. Да бъдете сами и независими винаги е възможно. А може да погледнете нещата и от друг ъгъл: помислете за варианта – макро щастие в микро жилище.

5. Условията
Комфортът в дома е задължително условие, за да се чувствате добре в жилището си – топла вода, парно или климатик, добри съседи. Какви са Вашите задължителни условия, без които дадено жилище не може да бъде прието във Вашия списък с мечтани такива?

Е, отговорихте ли си на въпросите? Ако отговорът е “да”, тогава знайте, че ние сме насреща не само да предложим това, което търсите, но и да отговорим максимално на очакванията Ви. Обадете се още сега на тел.:  02/4928535.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *