Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Бизнес в апартамент

ofis1

Търсете апартамент/ателие само за бизнес или планирате да намерите многостаен и да превърнете едната стая в офис? Каквито и да са намеренията Ви, сред офертите на Имоти Доверие има подходящи. Обмислете първо какво точно Ви трябва:

1. Апартамент за офис  – с една, две или повече стаи (разгледайте офертите ни, или попитайте нашите брокери)

2. Конкретен квартал или централна локация? Ако бизнесът Ви е онлайн – през уебсайт или магазин, или ако това е само домашен офис, в който не каните клиенти, а основната част на бизнеса Ви е в магазин, склад, ресторант и т.н., не е нужно имотът да е в Центъра.

3. Ако каните клиенти в офиса, е нужно да имате съгласието на етажната собственост. Зависи какво е естеството на работата и текучеството на посетители.

3. Място за работен кът – цяла стая или бюро с етажерка. Капанът на „нося си работа за вкъщи, за вечерта или за уикенда“ или работя в едната стая, а съседната е моята спалня“ е в удължаването на работното време до безкрай. Големият плюс – че ходите на работа по пантофи. Помислете и за варианта – офис в усвоения балкон. Ще се лишите от място за простиране или за пиене на кафе на въздух, но ще се сдобиете с работно място.

Брокерите на Имоти Доверие са на Ваше разположение, за да Ви предложат най-подходящият имот за Вас! Обадете ни се: 02/4928535 !

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *