Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Пътят на апартамента до купувача

sofia-maps
Решението за ново жилище или офис човек взема след проучване онлайн, разглеждайки текущите обяви. В същото време той събира информация от приятели и познати – за квартали, етаж, строителство и т.н. Някои се консултират със специалист – строителен инженер или адвокат за специфични детайли от обявата и нужните документи.

После драсват два реда във фейсбук страницата ни и чакат отговор. Социалната мрежа наистина е лесно и бързо място за общуване, но от друга страна обсъждането на имот не предполага еднозначен и бърз отговор. Така че най-добрият начин да разберете повече за конкретна оферта или да обсъдите Вашите конкретни и желания е като си уговорите час за среща с брокер. Купуването/наемането на имот не е като да си купиш нова риза. Процесът е специфичен, има своите етапи и изисква специално отношение.

Най-често пътят на апартамента до човека не е права линия, а във формата на зиг-заг.  През времето на търсене и предлагане може да преразгледате приоритетите си, да смените мнението си за квартала, да предпочетете друг етаж. Нужни са ясни цели, търпение и да се доверите на професионалисти.

И макар, че търсенето и купуването/наемането на апартамент е колкото рационален, толкова и емоционален процес. На базата на взаимното привличане и в кръга на шегата някои клиенти споделят, не те, а точният апартамент ги е намерил.

Брокерите на Имоти Доверие са на Ваше разположение! Обадете ни се: 02/4928535 или ни пишете на имейл: info@imotidoverie.com

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *