Летни тенденции за градината

Ако имате вила с двор или живеете в къща с градина, през лятото няма по-приятно място за прекарване на топлите дни и нощи.

Вижте последните тенденции в дизайна и не се страхувайте да експериментирате – може лесно да превърнете градината си в наистина райско кътче.

  • Колкото по-естествен е дизайнът, толкова по-добре

Водеща тенденция е простота и акцент кърху естествената красота на природата – нищо не може да е по-съвършено от нея. Придържайте се към естествени материали и акценти, като личния си стил вложете в детайлите.

  • Ярки цветове

Подчертайте красотата на всяко кътче и растение с жизнерадостни ярки цветове. Те чудесно ще допълнят лятното насртоение.

  • Пренесете живота навън

Защо Ви е да влизате вътре? Възползвайте се от сезона максимално и пренесете ежедневните си задачи на двора – работа, игра, четене, слушане на музика, хапване… Стилен и лек диван може да създаде неповторим уют и удобство в градината.

  • Кът с ядливи цветя

Ядливите цветя винаги са били на мода в кухните на изисканите ресторанти, но последните години за тях много се заговори и от обикновените любители-кулинари. Популярна тенденция е те да навлизат в ежедневната ни кухня и меню при приготвянето на десерти. И защо не? Просто е – отделете кът в градината и посадете някои растения, които харесвате и бихте… похапвали. Например теменужка, роза, глухарче, фрезия, мушкато, лавандула, латинки, акация, жасмин.

  • Ретрото е винаги на мода

Що се отнася до мебелите в градината – те не бива да доминират, а само да допълват атмосферата и да са удобни. Ретро стилът не излиза от мода и особено добре „пасва“ към лежерния летен дизайн.

  • Експериментирайте

Ако сте по-модерно настроени, не се безпокойте да експериментирате и да намерите Вашия стил. Подобен нестандартен кът е интересно дизайнерско решение.

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *