Френски тип прозорци – светлина и шик у дома

Френският тип прозорци са синоним на изисканост, уют и ретро шик. Никога не излизат от мода. Те изпълват помещението с много светлина, топлина и усещане за простор и финес. Чудесно решение са за малки апартаменти, както и за апартаменти със северно изложение, в които прониква по-малко слънце.

Ето и основните предимства на френския тип прозорци, които бързо могат да Ви убедят да обновите дома си и да внесете в него много атмосфера и уют.

  • Френските прозорци ще отворят дома Ви за слънцето – ако жилището Ви е тъмно и без достатъчно естествена светлина, това е Вашето решение.
  • Френските прозорци ще вдигнат цената на апартамента или къщата Ви – те са инвестиция, защото са белег за изисканост и в последните години се завръщат с пълна сила като дизайнерско решение. Не излизат от мода – създават в дома усещане за стил и лукс.

  • Френските прозорци са изключително красиви – можете да изберете между различни стилове, цветове, форми, дизайни. Прекрасно допълнение към интериора са, независимо в какъв стил е решен дизайнът на апартамента Ви – ретро, модерен, класически, винтидж. Предлагат възможност за изграждане на полици под тях, така че да поставите различни украшения, аксесоари, цветя, без да закривате от красотата на прозореца и да ограничавате количеството на влизащата светлина.

  • Френските прозорци позволяват съчетаване с красиви завеси или щори, които ще изпъкват повече на по-голямата площ на прозореца – те биха били прекрасно и стилно допълнение.

  • Разкрасяват не само отвътре, но и отвън. Фасадата на къщата или сградата се променя неузнаваемо.
  • Можете да изберете различни видове стъкло – ако желаете може да е матово, с различни рисунки и елементи, така че отвън да не сте открити за чужди погледи.
  • В преходните сезони френските прозорци са чудесно средство за естествено отопление, защото позволяват на голямо количество слънце и топлина да проникнат в помещението.

  • Ако жилището Ви е малко, френските прозорци са идеални – те имат същия ефект като поставянето на огледало в помещения с малка квадратура. Внасят много простор и усещане за свобода.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *