Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

5 безспорни предимства на теракота

Изборът на теракот като основна подова настилка у дома е универсален вариант, който е същевременно достъпен от финансова гледна точка и заедно с това крие някои безспорни предимства пред другите видове настилки.

Ето кои са петте причини, които бързо ще Ви убедят да се спрете именно на теракот за новия си дом.

  • Поддържа се изключително лесно

Няма по-лесна за почистване настилка от теракота. Можете да го бършете и миете на практика с всичко – това не е чувствителен материал като редица други и не се поврежда дори и от агресивни почистващи препарати.

  • Не е скъп

Теракотът е много достъпно решение – тъй като изборът е много голям, и цените са различни. Има и по-евтини, и по-луксозни варианти. На съвсем прилична цена можете да си харесате наистина качествен теракот.

  • Имате огромен избор от разцветки и стилове

Независимо какъв е дизайнът на дома Ви, ще откриете това, което Ви е нужно. И като стил, и като цветове и шарки гамата е изключително разнообразна – а освен това може да избирате и между гланц и мат.

  • Трайността и издръжливостта му са големи

Теракотът е много здрав и ако не претърпи голямо „бедствие“, е на практика вечен. Сложите ли го веднъж, можете да забравите за него.

  • Пази хлад през лятото

Това е едно сериозно предимство за топлите апартаменти -всяка друга настилка се нагрява повече и допълнително „спарва“ така или иначе топлия въздух.

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *