Есенни тенденция в декорацията на дома

Есента носи усещане за уют и всеки от нас започва да търси топлината на дома. Как да създадем приятна атмосфера и да обновим жилището с малко усилия – вижте най-актуалните тенденции в дизайна.

Топли пастелни цветове

Винаги подходящи, ако търсите усещане за топлина и уют. Нежните, но ярки и топли цветове са най-добрият избор, за да противодействаме на хладното време навън.

Винтидж елементи

Винтидж декорацията е шик и винаги актуална. При желание лесно може да пресъздадете атмосферата на някоя уютна селска вила у дома си – трябват ви само правилните детайли и въображение.

Кадифето е на мода и в интериорния дизайн

Кадифето буквално залива модния пазар през последните няколко сезона – то е също толкова актуално и за дома, освен за дрехите. Вие изберете как да го въведете и в какви тонове – винаги ще създаде чувство за уют и топлина.

Завръщането на антиките

Една от последните тенденции в декорацията на жилището е присъствието на антики или подобни елементи. Помислете отново за всичко онова, от което мислехте да се отървете и си представете как ще стои в дома ви.

Златни и бронзови елементи

В тон с кадифето и топлите цветове деликатни златни, медни или бронзови украси ще допълнят есенната атмосфера на жилището.

Много и разнообразни свещи

Актуални във всеки един сезон, свещите винаги са подходящо допълнение.

Сухи цветя

Не е нужно през студените месеци красотата на цветята да отсъства от украсата на дома. Изберете сухи комбинации от любимите си растения.

Пухкави килими

Какво по-уютно от мек и красив килим? Ако нямате такива в дома си – не се колебайте да си купите. Килимите правят всяко едно помещение много интимно и внасят топлина.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *