Интересни идеи за коледна украса

Преобразете дома си в привлекателно и уютно място, в което ще се събират семейство и приятели през празничния период. Що се отнася до украсата, предлагаме няколко интересни решения за това как да „настаните“ в дома си веселия и празничен дух на Коледа.

За първото ни предложение ще Ви трябват чаши за вино, свещи, герлянди, малки коледни топчета или какъвто вид прецените коледна украса.

Традиционно свещите могат да се поставят вътре в самата чаша. Но какво ще стане, ако я обърнете? Долната част се превръща в привлекателна поставка, а вътрешността, която обикновенно пълните с вино, сега ще бъде пълна с коледно настроение под формата на герлянди, топчета или каквото още Ви хрумне. Може също така са използвате и водни чаши, запълвайки пространството в тях с коледна украса и завършвайки със свещ (със същия успех могат да се използват всякакви видове чаши).

Друг вариант за нестандартен подход са празни стъклени  бутилки, които може да запълните с разноцветните лампички, които обикновено светят на елхата.

Много красиво стоят и борови клончета и шишарки. Внасят уют и близост с природата и с празника. В духа на еко стила могат да се добавят и дървени орнаменти, мъх и всякакви видове изящни клонки. За повече контраст може да се добавят и живи цветя.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *