Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Цветови тенденции 2018

Проучването за най-подходящия цвят за помещението заслужава да му бъде отделено необходимото време и енергия. Цветовите тенденции предизвикват много въпроси – кои точно разцветки да бъдат подбрани, какви комбинации, в какъв диапазон?

Най-лесно е да се заложи на изчистена визия с акцент на щампата върху мебелите или някаква по-екстравагантна декорация. Лимоненото жълто, а и жълтото като цяло е предпочитан цвят от дизайнерите за 2018. Дали защото е година на Жълтото куче или просото самият цвят внася свежест и топлина, той е силно препоръчван.

Оранжевото и червеното също са водещи в класациите на дизайнерите. Те внасят топлина и уют в дома, но с тях не бива да се прекалява, защото същевременно действат и изключително стимулиращо на организма. Ако използвате стаята предимно за почивка, не залагайте основно на тези цветове.

Завръщат се и бароковите елементи в интериора. Орнаментираните корнизи придават на обикновения бял таван интересно и стилно излъчване, важното е да не се прекалява с орнаментите, за да не се превърнат в главния акцент на стаята.

Бордото, светлото тревисто зелено и турско синьо също ще бъдат едни от най-използваните, що се отнася до модните тенденции при цветовете.

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *