Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Как да обновим своето жилище бързо и лесно

Няма значение колко сте живели в къщата си – 2 месеца или 20 години – понякога трябва да промените нещо, за да внесете нови цветове в живота си. В такива моменти искам, така че човек, който знае добре, да разбере кой ще каже как да освежи интериора без много усилия.

Първато нещо, което трябва да усвоите е, че правилата са, за да се нарушават. Идеалният дом трябва да отразява вашите вкусове и да отговаря на вашия начин на живот, а не само на най-новите тенденции в модата. В същото време е много важно да се спазва баланса и да се използва оптимално пространството, но без да е твърде минималистичен.

Независимо от факта, че всеки дизайнер има свои собствени трикове, всеки от тях е сигурен, че във всяка, дори една съвсем нова къща, има съкровища. Не бързайте да изхвърлите тийнейджърските си скици, плакати и т.н. Можете да ги сложите в рамка и да ги окачите на стената. Така обектите ще станат оригинална декорация на интериора. Същото важи и за старите огледала, вази и за другите неща, които на пръв поглед изглеждат непотребни – някои от тях заслужават втори шанс.

Когато хората ремонтират или обзавеждат къщата или апартамента си, те мислят за декора на стените, но забравят за тавана. Той не е задължително да е просто бял, може да е златист – тогава тя ще отразява светлината, така дори и в  най-облачният ден стаята ще е оцветена в топли тонове. Синьото или сребърното ще освежат и ще направят пространството визуално по-просторно.

Ако ярките цветове не ви привличат или се притеснявате да ги изпозвате в инериора си, заложете на няколко ярки акцента. Това може да се предмети или мека мебел, с идеята да внасят свежест и уникалност в помещението.

Друг вариант за ефектна декорация са тапетите в различни десени. Например страта тоалетна може лесно да се превърне в много привлекателно помещение само като ѝ се добавят интересни тапети.

Не се страхувайте да експериментирате, но не прекалявайте, за да не стане прекално кичозно.

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *