Поставяне на PVC дограма – зимата

Монатажът на дограма през зимния сезон не е особено често явление, за това и компаниите предлагат преференциални цени и смяната може да се случи в най-кратки срокове. Повечето хора се страхуват да предприемат ремонти зимата, заащото им се струва прекалено рисковано и същевременно помещението изстива по-бързо. Въпреки това, експертите твърдят, че със съвременните технологии напълно без прозорци стая или апартамент ще остане за не повече от половин час. Инсталацията може да се извърши при температура не по-ниска от минус 15 градуса. При по-студено време се използва специална монтажна пяна. Важно е, времето да е безветрено.

От друга страна като смените дограмата си през зимата – веднага ще усетите разликата, стига тя да е поставена  в съответствие с правилата, без никакви грешки. Но ако има такива – те също веднага ще се видят.

Разбира се, винаги остава рискът. Монтирането на прозорците през зимата се различава от това през лятото. Специалната пяна може да излезе доста скъпа. Също така, все още трябва да се махнат някои неща от стаята, за да има свободно преминаване към прозорците. По-добре е да се освободи стаята изобщо, но това става още по-сложно, защото лятото някои неща могат да се изнесът на тераста например, но зимата това почти няма как да стане. Трябва също да се намери място за всички растения, пердета, килими и т. н.

Зимната пяна увеличава значително обема си и може да огъне перваза. Другият проблем е, че инсталацията няма да продължи само един ден. Прозорецът трябва да остане затворен за 24 часа. И на следващия ден дойде отново, монтажистът да довърши работата си. Спазвайки всички тънкости на правилното сменяне на дограмата през зимата ще може само по-опитен екип.  още веднъж тази експерти nedeshevo.Obychno да идентифицират всички недостатъци на пластмасови прозорци, дадени година. Зимата винаги трябва да се мисли за допълнителна вентилация, утвърждават специалистите.  Изберете прозорци, които имат вградена вентилационна система. Ако няма такива, то ще трябва да се купува отделно.
.

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *