Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Създайте си домашен уют – отървете се от депресията и лошите мисли

Връщайки се от работа, човек иска да влезе в уютен дом, където царуват щастието, топлината и хармонията. Не се чувствате комфортно в собствения си жилище – започнете да действате!

Лесно е да създавате комфорт със свои собствени ръце. Уютното жилищно пространство взема предвид навиците и желанията на всички обитатели. Собствениците на къщата трябва да създават собствена атмосфера, така че да могат да се приберът в уютен дом след тежък ден.

Ако стаите са тъмни и мрачни, е време да ги изпълните със светлина –  измийте прозорците, сменете тъмните завесите с по-ярки. Нека слънчевите лъчи свободно влизат в помещението. Големите прозорци могат да бъдат украсени с разнообразие от цветя в красиви разноцветни саксии.Стайните растения създават уют и насищат помещението с кислород, но през нощта поглъщат много, така че в стаите, където спите, е по-добре да не държите такива или поне да не са много.

Помислете, ще ви бъде ли удобно да сте в стаи със стени от червено, оранжево, лилаво? Или когато интериорът е само в черно и бяло?

Тези цветове сега са модерни, но оказват лошо въздействие върху психиката, поради което хората постоянно са раздразнени или развълнувани. Стаите трябва да са в ненатрапчиви, естествени нюанси. Например, бледо жълто, светло кафяво, светло синьо, бледо зелено. Такива цветове успокояват и насищат стаята с комфорт.

Изхвърлете старите неща, за да освободите място за нови. Сред тях може да намерите и нещо със сантиментална стойност, което да допълни интериора на стаята. Някои стари мебели могат да бъдат обновени. Например, можете да сменете тапицерията на стария диван, или да куппите ново одеало, което да го освежи.

Каквото и да променяте в жилището си – не забравяйте, че положителните мисли помагат най-много!

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *