Веранди и тераси – преход от дома към природата – част 2

Лятото е почти тук и неминуемо желанието да посрещнем свежото утро навън или да се насладим на прохладата на вечерта след работни ден ни тегли навън.

След като разгледахме вариантите за осигуряване на стабилен покрив и подходяща покритие за пода на тези полу вътрешни, полу външни части от дома, време е да обърнем внимание и на декорирането им. За да бъде обстановката по-уютна и да внесете доза романтика, може да подобрим интериора с помощта на някои аксесоари.

Аранжирането на кът с цветя или направата на цяла “зелена” стена са идеалната препратка към природата, която ще допринесе за приятно отпускане и отмора на окото. Декоративни възглавнички и едни завеси ще ни осигурят допълнителен комфорт, спокойствие и усамотение, като ни отделят от погледите на любопитни съседи.


В случай, че решите да поканите гости или да организирате скромно парти, верандата е прекрасна арена за приятно веселие и споделена емоция с близки приятели.
Дървена маса и столове, букет свежи цветя, няколко свещи или висящи лампи, артистично разхвърляни възглавнички в различни цветове и форми, ще придадат чар и непринуденост на обстановката. За повече елегантност може да добавите стъклени чаши и прибори от метал.

Музиката не бива да е силна, а доброто настроение е задължителна част от подаръка, който всеки ще донесе.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *