Кухнята – сърцето на всеки дом! 5 съвета за повече уют при готвенето

Имате вече своя нов дом, мечтаете как да го обзаведете – и модерно, и удобно, но и в добър баланс с разходната част. Ето 5 полезни съвета как да направите кухнята си по-уютна и комфортна. Все пак – кухнята наистина е важно притегателно място за всеки дом.

Пространството.
Всяко пространство може да се окаже тясно, ако не се оптимизира добре и обмисли разположението на мебелите. Масата е ключова за кухнята, шкафовете и плотовете – също. Консултирайте се с интериорен дизайнер за оптималното разпределение на Вашето пространство във Вашата нова кухня.

Подът.
Това е кухня. Вашата нова кухня. Нека е нов и подът. Когато се прави начален ремонт е добре да не се спести от смяната на настилката при стари апартаменти или доброто обмисляне при полагане на нови. Плочки – това е ясно, но има видове и видове. Поразпитайте, консултирайте се със специалист. И изберете внимателно най-доброто.

Плотовете.
Плотовете, изработени от качествени материали, могат да са добро допълване на кухненската маса и да поемат изцяло нуждите за готвене, така че масата да е винаги подредена, приветлива, застлана с чиста покривка и малка ваза с цвете. Не подценявайте инвестицията в плотовете в новата си кухня.

Шкафовете.
Дори да ви се виждат много – в една кухня шкафовете са винаги малко. Помислете кои съдове и уреди къде ще държите. Съобразете с членовете на семейството – дори сега да сте само двама, дали съвсем скоро няма да е нужно да съобразявате всичко това и с новите малки хора у дома? Времето лети бързо, а цялостен ремонт на кухнята не е малко нещо, че да се прави често.

Акцентите.
Добавете акценти, за да направите кухнята наистина своя – пердета, цветовете на стените, шкафовете, пода, плотовете и масата, картина на стената, буркани, красиво запълнени с продукти и подправки. Това ще даде най-голяма доза уют в дома. Нека цветовете са наистина по вкуса ви. И знайте – акцентите могат да се променят според сезона, настроението и дори и без цялостен ремонт.

За новия Ви дом, разбира се, с радост ние от Имоти Доверие бихме се погрижили и съдействали при избора на най-доброто за Вашите възможности и потребности. Обадете ни се още сега за среща!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *