Малките тайни на големия домашен уют

Новият Ви дом е или вече факт или в добра проекция в мечтите Ви.

Планирането на малки уютни елементи може да помогне да направите избора си на апартамент по-лесен и приятен за вас. Намислете си и визуализирайте плановете си. Ако си направите списък с желаните пространства и функционалности у дома със сигурност ще се улесните много.

Ето още няколко малки тайни за домашния Ви уют:

Възглавниците.
Със сигурност възглавниците са и приятен декоративен елемент, полезни са, без значение от мебелировката и могат да дадат приятен цветови акцент на новия ви дом. От друга страна са достъпни и е лесно да се
снабдите с оригинални и забавни възглавници. Заложете на различни форми, размери и цветове.

Картини.
Забавни мъдри мисли, собствени скечове в рамка, малки акварели или маслени картини, които до момента не сте заели къде да денете – подредете в отделен кът в новия си дом – свежо, креативно и приятно! Лесно е да подменяте или добавяте. Може да съчетаете с оригинална лампа.

Килими или черга.
Малък килим или ако прецените, че е в стила ви – черга може да е добър акцент на новия Ви дом и да създаде приятен уют, да допринесе за цветовия баланс в дома и да разчупи обстановката. Съчетайте с цвета на
възглавниците, за по-голям ефект.

Лампа.
Настолна или наземна лампа в тъмния ъгъл или на неочаквано място в дома може значително да “отвори” пространството и да даде чар и уникална атмосфера на дома ви. Поогледайте се за нещо нестандартно и в стила на останалото интериорно решение.

Ако новият Ви дом е само в мечтите Ви – ние от Имоти Доверие сме на линия да помагаме с търсенето му и превръщането на Вашите мечти в реалност! Обадете ни се още сега!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *