Цветна градина дори на малък балкон – може!

Дори на малка балконска площ можете да разгърнете въображението си и да създадете великолепие от цветове, ухания и дори да създадете усещане за градина, нищо, че апартаментът Ви е на 6-7 или дори 12 етаж в големия град! Какво е нужно ли? Най-вече желание!

Нямате опит в отглеждането на цветя? Това не бива да Ви спира! Можете да започнете с нещо по-скромно и по-устойчиво. Вероятно във всеки цветарски магазин ще Ви ориентират кои са по-издържливите цветя. Сукуленти и кактуси със сигурност няма да уморите лесно, например.

В рамките на бюджет от 10-15 лева може да набавите и няколко саксии, пръст и семена за цветя, които да сложите още пролетта и да им се радвате през цялото лято и есента.

При една идея по-голям бюджет – между 20 и 40 лева може да си набавите вече цъфтящи цветя и да започнете да им се радвате веднага.

При закупуването на семената и цветята разпитайте колко често е нужно да се поливат и каква светлина обичат. Съобразете и това при избора си.

Пожелаваме Ви една красива градина на терасата!

А ако новият Ви дом е все още в план – ние сме на линия да съдействаме за намирането му! Обадете ни се още сега!

Проветете още:
Сукулентите – идеалните цветя за дома
Веранди и тераси

You may also like...

1 Response

  1. Да, един дом без цветя не би бил дом 🙂 Хубаво е и когато се купуват цветята, да се съобразим и с изложението на терасата на която ще стоят – теченията също оказва влияние на растежа и цъфтежа им.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *