Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Цветовете у дома – най-популярните тенденции

Малко или много в домашния интериор също има мода и тенденции и днес ни се иска да споделим с Вас и да дадем идеи или поне да насочим мислите Ви за новия дом в позитивна и пъстра посока.

Подборът на цветове за новия Ви дом много зависи от изложението и разпределението на апартамента. По-малките помещения е добре да са решени в по-светли цветове, за да се създава усещане за пространство.
При по-големите може да се експериментира по-смело. Ако подберете активни цветове за стените и пода то ще следва да сте доста внимателни в избора на аксесоари, възглавници, цветове за мебелите. Ако пък изберете по-неутрални водещи цветове ще може да развихрите въображението си с всичко останало от интериора.

Добре е помещенията да са в допълващи се цветове, за да има домът единен стил и излъчване, както и да Ви е по-лесно да постигате уют и да разменяте мебели из различните стаи.

Нашият съвет е – бъдете смели, потърсете своята индивидуалност и я изразете чрез интериора. По възможност се консултирайте и с интериорен дизайнер.

А за избора на дом – ние от Имоти Доверие сме на линия! Ще вложим целия си професионализъм в избора на най-доброто жилище за Вас! Обадете ни се още сега!

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *