Училище близо до новия Ви дом – мислете в перспектива

Един от важните критерии при избор на нов дом, специално за хората с малки деца или младоженци е наличието в близост на детска площадка и по възможност хубава детска градина. Добре е да мислим в перспектива, защото времето минава бързо и съвсем скоро след това ще дойде на дневен ред и училището.

Нашият съвет е – замислете се и за училище наоколо. Разбира се, с удобен транспорт училището може да не е съвсем близо, но специално за децата от подготвителен до 4-ти клас е значително облекчение и за вас, като родители, а и за самото дете да не се налага да пътува много.

Училището има и двор, което е допълнително предимство и позволява да имате място, на което детето ви да се учи и кара велосипед, кънки, скейтборд, а също и да играе на други традиционни игри на открито – криеница, футбол, баскетбол. Училищният двор ще му помогне и за намирането на приятели и по-лесната адаптация на детето към новото жилище.

Ако темата за нов дом предстои и вече е актуална за Вас – обадете ни се още сега! С радост ще вложим целия си професионализъм, за да намерим най-доброто решение за Вас!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *