Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Кът „за душата“ в новия Ви дом

Да, мечтаният нов дом вече е факт и пред Вас стои нелеката задача да се справите с ремонта (прочетете предишни наши публикации по темата тук) и да направите уюта и топлината истински, свои, за да стане от новия Ви апартамент наистина дом. Затова препоръчваме да не забравяте малките детайли, които ще са важен фактор в тази персонализация на дома. Включете си и „кът за душата“.

Какво е това „Кът за душата“ ли? Разбира се, ако сте с религиозен уклон това е повече от ясно – място за икони, символи. Но ако не сте толкова отдадени на религия или вяра – това може да е просто място, в което да си внесете духовен мир.

  • Свещите.

Нещо семпло, но толкова въздействащо. Нека са в синхрон с интериора и специалното кътче да има толкова свещи, колкото позволява – нито повече, нито по-малко.

  • Книгите.

Библиотеката е ясна. Но книги из други места на дома, символично, дори и само с цел да са близо до Вас за четене по всяко време – ето това е вече разкош и превръща мястото в дом.

  • Картините.

Дори само 1-2 принт-а от масовите могат да свършат работа. А защо не и да нарисувате свои или да сложите в рамка скъп спомен на снимка от изминалите сватбено пътешествие или разходка сред природата.

Вероятно всичко това е само в мечтите Ви. А ние от Имоти Доверие с радост ще помогнем от мечти да се превърнат в реалност – обадете ни се още сега, за да потърсим заедно мечтаният Ви нов дом!


Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *