Три идеи за красив кухненски интериор

Предстои Ви обзавеждане на кухнята или желаете да внесете разнообразие? За да дадем воля на въображението Ви, ние, от Имоти Доверие, подготвихме няколко творчески идеи. Вдъхновението оставяме на Вас!

  • Барплот – защо не?

Барплотът създава редица удобства в дизайна на кухнята – осигурява повече пространство за готвене, допълнителни шкафове за принадлежности и поставен правилно, пести пространство и позволява бърз достъп до кухнята.

  • По-светли цветове

Кухнята трябва да се чисти редовно, но изборът на по-светли цветове е практичен, защото по-добре прикрива праха. Като цяло дървеното покритие изисква внимателна грижа и поддръжка и е добре да направите проучване кои са най-добрите средства за почистване и полиране.

  • Подът

Когато избирате този елемент на кухнята, е важно да се съобразите с редица критерии и трябва да намерите баланса между красивото и функционалното. Преди да се насочите към това, което естетически ще подхожда най-много, първо преценете какъв материал ще е най-удобен и практичен за Вас. За кухня най-подходящите материали са ламинат, винил и паркет.

За още идеи и съвети екипът на Имоти Доверие е винаги на линия! Обадете ни се още сега!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *