Къде в апартамента да сложим телевизора?

Без телевизор не можем! Макар че вече не са рядкост хората, които признават, че не гледат телевизия вкъщи. И все пак, на големия екран може да разглеждате снимки от фотоапарата или клипчета от Youtubе. Така че има за какво да го използваме. Ето четири най-важни съвета „Имоти Доверие” за този любим уред:

  1. Желателно е в хола да поставим телевизора не по-високо от 1,5 метра от пода, а в спалнята – не по-ниско от 1,5 метра.
  2. Не слагаме телевизора твърде високо, защото на човек не му е удобно да повдига главата си повече от 25°.
  3. Растоянието до телевизора не трябва да бъдед по-малко от 1,5 метра.
  4. Мястото на телевизора не трябва да бъде срещу прозореца (това май всички го знаем), заради отблясъците на светлината, които попадат върху екрана. Ако все пак нямате друг избор, да сложим пердета с ефект black-out, през които не прониква светлина.

Няма да повдигаме въпроса в коя стая да сложим телевизор, защото е въпрос на личен избор. Най-често в хола или спалнята, но може да бъде и в кухнята, в детската, а за непоправимите киномани – дори в банята (зад специална защитена от влагата витрина).

Актуалните оферти за имоти и съветите за обзавеждане на нов дом са от нас, екипа на „Имоти Доверие”, а изборът е от Вас! Очакваме Ви на познатия адрес: ул. „Андрей Сахаров“ 14Б, 1784 Младост 1, София и онлайн: http://www.imotidoverie.bg/.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *