Мъничко, зеленичко или пространството около нашия блок

Жилището ни е чудесно и уютно. Дори все още да не е – когато се намери планира, ремонтира – то се превръща в чуден дом! Но как стои въпросът за достъпа до него? Уютен ли е входът? А околоблоковото пространство? Има начин да се намерят относително лесни и работещи решения, за да се внесе поне малко уют и в пространството около нашия блок. Важното е, знаете добре, желание да има!

Кашпа с вечно зелено растение

Чудесно решение! Да, изисква грижа – например редовно поливане, но пък внася голям уют. Може да служи и за избягване на нежелани паркирани върху тротоара коли.

Декоративни елементи

Различни бетонови или метални декоративни елементи могат да отграничат пространството около блока и да внесат доза подреденост. Отново помагат да се избегнат нежеланите паркирали навсякъде коли.

Пейки

Пейките не са скъпо, но са и полезно и наистина добро решение за обединяване на съседите, създаване на среда за общуване помежду ни. Дали възрастни хора ще присядат, за да обсъждат през деня текущите теми, дали деца – след училище ще поиграят или просто ще има място за почивка – пейката е чудесно решение.

Хората около вас е важно да го пожелаят, а вие може да инициирате тази промяна. А ако все още домът е в план, а не реалност – ние от Имоти доверие с радост ще помогнем да изпълните плана!

Обадете ни се още сега!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *