Истинска или изкуствена елха за Коледа – това е въпросът

Ето, че отново дойде това вълшебно време от годината, изпълнено с разноцветни мигащи светлини, панделки, играчки, весели коледни песни и аромат на мандарини. Коледните празници наближават – а с тях и дилемата, пред която немалко от нас са изправени ежегодно. Под какво дръвче ще заварим подаръците си от Дядо Коледа тази година – истинско или изкуствено?

  • Съобразно с природата

Всяка година масово се отсичат хиляди дръвчета. Някои от тях са в защитени местности или са защитени видове, но въпреки това се отсичат и продават незаконно. А гледката на мъртво дръвче у дома не допринася за празничната атмосфера.

  • За чистотата и безопасността в дома

Игличките на истинската елха бързо падат и се налага често да почиствате мястото около елхата. Също така тя е леснозапалима и е особено опасно, ако се намира в близост до камината.

  • Изберете изкуствена елха – спасете едно дърво

Изкуствената елха е добра инвестиция в дългосрочен план, тъй като няма да увехне или да й паднат игличките. Когато минат празниците, можете да я приберете в кашона и спокойно да я извадите отново за следващия сезон.

  • Изкуствената елха – по-лесна за украсяване

Клончетата на повечето изкуствени елхи са направени така че да могат свободно да се огъват във всички посоки, което ще Ви позволи да закрепяте играчките по-стабилно, особено чупливите.

Декември е почти тук – време е да се погрижим за създаването на най-уютната атмосфера за коледните празници! А за новия Ви дом можем да се погрижим ние – да потърсим и помогнем в селекцията. Обадете ни се още сега!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *