Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

В 5 лесни стъпки – как да почистим и след празниците

Празниците отминават, само спомените за тях остават! Време е да се завърнем към по-нормален ритъм – децата на училище и на градина, ние на работа. Но и домът има нужда от връщане към нормален ритъм. Уикендът след последния празник е идеален за това. Как бързо и лесно да се справим с цялата какафония у дома, създадена по време на дългите празнични дни?


1. Първо съберете украсата. Това е нещо, което видимо ще доведе до по-подреден дом.
2. Изхвърлете всичко ненужно – остарели украси, счупени неща, ненужни вече предмети – сега е идеалният момент да се отървете от неща, които отдавна искате за изхвърлите.
3. Подредете всичко по местата му, по възможност в гардероби и шкафове, за да не дава допълнително усещане за хаос.
4. Пуснете ритуално прахосмукачка и минете в детайл всяко кътче.
5. Измийте и съберете прахта и сте готови! Ето, че всичко е готово и то за по-малко от два-три часа! Може вече да почивате и да се радвате на почивката от почивните дни!


Нека годината е успешна за Вас! А ако в плановете Ви е нов дом и наистина това Ви се е паднало от баницата с късметите – ние, екипът на Имоти Доверие с радост сме на разположение да помагаме в търсенето и избирането! Обадете ни се още сега!

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *