Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Трикове при обзавеждане на банята

Когато става въпрос за обзавеждане на нова баня или пък смяна на старите мебели, изборът на основни компоненти – мивка, шкафчета и други — може да се окаже предизвикателство даже и за по-опитните. Целта е да подберете елементите така, че не само да функционират добре, а и да се съчетават.

Ние, от Имоти Доверие, препоръчваме да търсите такъв координиран комплект, който и да е съобразен със стила и размерите на банята. Фокусирайте се върху основното—шкафът и мивката—след което започнете да добавяте останалите елементи (кранчета, огледало, душ) с подобен външен вид. Елементи, които комбинират няколко функицоналности в себе си, са добра идея за малка баня, като например допълнителни модули за шкафове или огледала.

Елементите в банята трябва да са функционални и лесни за поддръжка. Солидна и непореста повърхност, с възможност за лесно почистване на петна. Също така е важно да има достатъчно пространство за съхранение, особено в малка баня. По възможност потърсете комплект тип „шкаф във шкафа“. Ако добавяте и осветление, обърнете внимание, че трябва да има достатъчно светлина между Вас и огледалото, за да не е лицето Ви в сянка.

За още съвети екипът на Имоти Доверие е винаги на линия! Обадете ни се още сега!

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *