Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Честита първа пролет – да освежим дома с красиви цветя!

Пролетта вече е тук и ни се иска да освежим дома си и да сме заобиколени с нежните цветове и аромати на този прекрасен сезон. Цветята са най-евтиния начин да внесем жизнерадост в обстановката, особено ако навън вали. Да сложим ваза със свежи цветя на кухенския плот или на масата в хола – перфектния начин да създадем приветлива атмосфера! Ето и няколко предложения от нас:

Маргаритки

Любими за кухнята, тези малки, спимпатични цветенца могат да придадат очарование на всеки дом!

Нарциси

Ярките цветове на нарциса изпъкват на фона на помещението и го правят да изглежда по-весело.

Лалета

Подобно на нарцисите, лалетата носят успокояващо чувство и затова са много подходящи за украса във вилата извън града. Можем да запазим същия букет за по-дълго време, ако изберем лалета, които са все още пъпки.

Теменужки

Ако искате да добавите искрящ оттенък към перваза на прозореца, просто посадете няколко теменужки. Освен, че са най-подходящи за засаждане през пролетта, теменужките много помагат и за повдигане на настроението.

Минзухари

Красивите цветове на минзухара известяват края на зимата и внасят топлината на пролетта у дома. Изберете минзухари с розови, лилави, бели и жълти венчелистчета или ако не можете да решите – направете смесен букет.

Актуалните оферти за имоти и съветите за обзавеждане на нов дом са от нас, екипа на „Имоти Доверие”, а изборът е от Вас! Очакваме Ви на познатия адрес: ул. „Андрей Сахаров“ 14Б, 1784 Младост 1, София и онлайн: http://www.imotidoverie.bg/.

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *