Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/imotidov/blog/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 25

Градинката пред блока – идеи за завършен вид

Наскоро Ви дадохме няколко полезни съвета как да направите градинката пред блока по-красива през пролетта, като посадите лалета. Друг момент от творческата дейност, който дава завършен вид, е заграждението и оформлението на тази градинка. Ето и две идеи за това.

Защо да не поставим малка дървена ограда като тази, например? Не само, че ще намалите вероятността цветята да бъдат стъпкани от бездомни животни, а и градинката ще придобие по-представителен вид. Можете да купите или много лесно сами да направите такова заграждение.

А какво да правим в случай, че нямаме пространство пред блока с обработваема почва за градинка, но пък искаме да създадем нещо красиво, за което да полагаме грижи? Горната фотография е чудесен пример за това как с помощта на няколко циментови саксии и много ентусиазъм, можем да направим пространството около блока по-зелено и приятно.

Ако все още домът е в план, а не реалност – ние от Имоти Доверие с радост ще помогнем да изпълните плана!

Обадете ни се още сега!

Прочетете още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *