Какво правим в коридора?

Места в коридора

Обичайно коридорът в един дом служи за преход между стаите. Сумарно за деня в него всеки човек прекарва сигурно по-малко от 10 минути: сутрин да си обуе обувките и вечер да ги събуе. В него има минимум мебели: зачакалка за връхни дрехи, огледало, шкаф за обувки. Ако мястото позволява – и гардероб.

Коридорът, обаче, има и друга важна функция – той е помещение, през което трябва да вкараме всички мебели за другите стаи и за това трябва да е достатъчно просторен. Това не бива да ни ограничава в пестеливото му обзавеждане, защото той може да се окаже неизползвано съкровище. Ето какво можем да сложим в коридора:

Мястото зад врата – ако има такова – закачалка на стената дори да имаме отделен гардероб за целта.
Огледалото да е закачено на вратата на шкафа.
Пейката за сядане да се комбинира с шкафа за обувки.

Поставяме рафтове на стената с различни контейнери за: шалове, шапки, ръкавици, гримове и бижутерия; картина, изкуствено цвете, ароматна свещ или лампа; часовник, допълнително огледало.

Всички мебели в коридора е добре да са мобилни или лесно да се демонтират от стената, в случай, че в бъдеще искаме да изнесем/внесем обемисти мебели. Така тази част от апартамента, която използваме най-рядко, може да се превърне в много полезна и комфортна зона.

Ако сте на вълна „имоти”, обадете ни се! Екипът на Имоти Доверие е насреща с атрактивни оферти и професионални съвети!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *