Събиране и изваждане: лесно обновяване на апартамента

Interior Design

По традиция свързваме летните месеци със сладкия годишен отпуск, а защо не и със сладкото обновяване на жилището. Можем да съчетаем и двете, ако предпримем частично обновяване на дома си. Да използваме двете най-прости математически операции – събиране и изваждане!

Изваждане

Има хора, които са на принципа, че ако в дома им влезе нова книга, трябва да излезе някоя стара – ще я дарят на библиотека или ще я подарят на приятел – няма значение. Подобно на това можем да огледаме стаите и да видим кои мебели или елементи от тях вече не използваме активно. Скъсани табуретки, избелели плакати, пердета, стари кутии и контейнери за документи, изтривалки, масичката за вестници и списания, миниатюрната маса за стационарния телефон и т.н.

Събиране

Има мебели, които в една стая вече не ни вършат работа, но ще бъдат полезни в друга. Кубчето-табуретка може да стане нощно шкафче, а масичката за телефон може да се превърне в голяма маса като й сложим нов, по-голям, плот и се превърне в работно бюро. Модулът от холната секция може би ще пасне в коридора. Разместваме местата на картините по стените, ако е възможно.


Накрая, както художникът прави последни мазки върху почти готовата картина, добавяме няколко нови аксесоара: нови дръжки за шкафовете, нови възглавнички за дивана и калъфи за столовете, нова къщичка за ключовете, нова картина. Домът ни ще изглежда като нов, още по-удобен, още по-уютен.


Всеки делничен ден екипът на Имоти Доверие е тук, за да Ви помогне с избора на нов дом или за професионален съвет относно имотите в България. Обадете ни се!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *