Весели празници от екипа на Имоти Доверие!

Дядо Коледа е почти тук вече! Бавно започваме да се настройваме на празнична вълна, да опаковаме подаръци и да се готвим за празничната трапеза. Най-важното по време на коледните празници е качественото прекарано време с близките. Затова тук Ви предлагаме няколко идеи как можете да направите това.

Коледни филми

Класики като “Сам вкъщи” може и да са Ви омръзнали вече, но затова пък всяка година излизат нови, не по-малко забавни за всяка възраст коледни филми, с които много ще се забавлявате. Не по-малко интересни са и документалните филми, свързани с историята и традициите на празника, които е добре да гледаме за обща култура.

Коледни книжки

Да четете коледни книжки с детето на топло у дома с чаша горещ шоколад, докато коледната елха блещука е едно от най-приятните занимания по време на коледните празници. Най-широко познатите истории като “Нощта преди Коледа” и “Коледна песен” са задължително четиво за всеки, независимо от възрастта и всяка от тях носи много ценни морални уроци.

Настолни игри

Стигнахме и до любимото ни предложение – настолните игри! Има ли член от семейството – от най-малкия до най-големия – който би отказал една игра на Уно, Не се сърди човече или пък Диксит? Предимството на настолните игри е именно в това, че включва цялото семейство и всеки може бързо да научи правилата и да се забавлява.

Екипът на Имоти Доверие Ви пожелава весели празници! Бъдете здрави, обичани и много щастливи и помнете, че най-големият подарък за любимите хора сте Вие, както и те за Вас. 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *