Как най-добре да използваме нишите в стените у дома?

Ако разполагате с празни пространства (например ниши) и искате максимално да се възползвате от тях, Ви предлагаме няколко идеи как да направите това.

Ниши в дневната

Тук можете да запълните пространствата с всичко, което Ви хрумне. Ако искате да освежите, сложете декоративни предмети или саксии с цветя. Ако целта Ви е да използвате пространството по практичен начин, може да сложите там книги, телевизор, стереоуредба или да монтирате шкаф с етажерки, на които да поставите порцеланови съдове или кристални чаши. Най-основната идея е да не претъпквате пространството с вещи, като в същото време запазите дизайна функционален и естетически издържан.

Ниши в детската стая

Тук добра идея ще е да подчертаете нишата в ярък цвят, който да изпъква на фона на тона на цялата стая. По този начин иначе малкото пространство ще изглежда по-голямо и просторно. Може да се използва за кът за учене с книги, учебници, играчки. Важното тук е цялата ниша да е подчертана и изпъкваща.

Ниши в спалнята

Тук може да използвате нишите за поставяне на чаршафи, одеала, кърпи или за дребни, но ценни предмети като часовници, кутии за бижута и други.

Ако сте в процес на търсене на нов дом, ние, от Имоти Доверие, сме винаги на среща да отговорим на всички Ваши въпроси. Обадете ни се още сега!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *