Освежаване на интериора, вдъхновено от хотелски стаи

Мечтали ли сте в дома Ви да има атмосферата на хотел? Предлагаме Ви няколко идеи за внасяне на разнообразие и уют, като почерпихме вдъхновение от интериора на няколко хотелски стаи.

Отървете се от всичко излишно в стаята

Коя е една от най-честите прични да харесваме една хотелска стая? Изчистен интериор, нищо излишно. Всичко, което използвате в ежедневието може да се складира в гардеробите и шкафовете. Мебелите трябва да са малко, но функционални. Разбира се, не е възможно напълно да се отървете от излишни вещи, но ползите от освободаване на пространството са много. Прочете повече за тях тук: Какво да правим с излишните вещи у дома?

Цветова гама

Хотелските стаи придават такова усещане за релаксация и спокойствие благодарение на неутралните кремави цветове, които не се натрапват твърде много за окото. Ако се използва крещящ цвят за нещо, то е само за да му се придаде акцент, но не бива да преобладава. Ако сте решили да правите по сериозни промени, експериментирайте с комбинация от два изчистени, топли, неутрални цвята и значително ще промените усещането в стаята.

Сложете тапицерия над леглото

Какво по-комфортно от легло, което е удобно едновременно за легнало и за седнало положение? Всеки хотелиерски мениджър осъзнава факта, че някои от гостите обичат да отделят време за работа с лаптопа по време на престоя си в хотела и за да е максимално удобно за тях, над всяко легло има мека тапицерия, удобна за сядане в леглото. Удобно е също така и за четене или пък гледане на хубав филм.

По-качествено осветление – лукс или необходимост?

Хотелските стаи обикновено са направени така, че осветителните тела да са няколко и да са равномерно разпределени в помещението, а и да не са натрапващи се, така че да не натоварват зрението – по-меката светлина винаги е по-добрият избор. Помислете за вградени светлини, чиято яркост да може да се регулира.

Хотелските стаи могат да Ви предложат много вдъхновяващи идеи как да разнообразите обстановката у дома. А ние, от Имоти Доверие, сме винаги на среща да Ви помогнем с избора на нов дом! Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *