3 признака, че сте готови да се преместите в нов дом

Няколко пъти през живота Ви ще Ви се случи да се преместите в ново жилище. Причините може да са всякакви – пространство, търсене на по-добри условия или просто промяна, която да се отрази положително на всички у дома. Как да разберете дали не е време да се ориентирате към търсене на по-добро жилище? Ето как.

1. Повече обитатели – по-малко пространство

Огледайте се. По-малко ли Ви се струва жилището отколкото преди време? Може би за това време се е появил нов член на семейството? Или застаряващ член на семейството се нужда е от Вашата пряка грижа. Искате да има допълнителна стая за гости? Или просто не можете вече да се обърнете без да съборите нещо. Каквато и да е причината за новопоявилата се клаустрофобия, отговорът е един – време е за ново жилище, което да отговаря на новите Ви нужди.

2. Готови сте за нещо по-добро

Искате да заживеете в по-хубав, чист и приятен квартал. Искате да сте по-близо до работното място, така че да не губите много време в пътуване в двете посоки всеки ден. Ами ако търсите по-добро училище за децата, до което те също да имат лесен достъп? Искате в новото жилище да има повече удобства – централно отопление, модерно оборудване, кухня с повече приспособления. Разбира се, винаги можете да направите ремонт и в сегашното жилище, но има голяма вероятност да Ви отнеме повече време и пари, отколото очаквате, а няма гаранция, че резултатът ще Ви задоволи.

3. Безопасността на сегашното жилище е под въпрос

Имате съседи, които Ви притесняват по какъвто и да е начин – шумни са, съмнителни са, груби или невъзпитани. Или като цяло кварталът, в който сега живеете не Ви се струва като най-подходящото място, където да отгледате децата си. Един дом не може да бъде никога наречен “дом”, ако не можете да се почувствате в безопасност във и около него. Затова запретнете ръкави и започнете да търсите.

Наша суперсила в Имоти Доверие е да намерим мечтания за Вас дом, улеснявайки максимално процеса за Вас. Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *